zorgsystemen

Zorgsystemen ISO 14001 - Interne audit 14001/ISO 9001

De ISO 14001-norm wordt vaak in één adem genoemd met de ISO 9001-norm. Toch verschillen de twee enorm van elkaar. Toch kunt u voor de twee interne audits terecht bij EnMiCO2.

  • * ISO 9001 focust op kwaliteitszorg in de productie. Met dit wereldwijd geaccepteerd label geeft een onderneming aan dat het voldoet aan de kwaliteitseisen en streeft naar een onophoudelijke verbetering daarvan. Op die manier beschikt u continu over tevreden klanten en een topproduct.
  • * ISO 14001 richt zich dan weer op milieuzorg en is eveneens internationaal erkend. Het focust op een structurele manier op het beheersen en verbeteren van de milieuprestaties.


De normen vormen als het ware een handleiding vol procedures en regels waaraan een bedrijf moet beantwoorden: van bandarbeider tot directeur. De audits helpen u bij de verbetering van de milieu- en kwaliteitsprestaties van uw organisatie. Niet alleen interessant op vlak van ecologie, maar des te meer ook op economisch vlak. U leert besparen op kosten zoals energie, maar eveneens over hoe boetes te voorkomen. Met deze kunt u zich onderscheiden van de concurrentie waardoor u voor vele andere bedrijven een meer dan interessante speler wordt.

EnMiCO2 stelt de audits niet alleen op maar helpt ook bij de implementatie en/of integratie van dergelijke zorgsystemen in uw bedrijf. Samen werken we aan een betere kwaliteit en milieuzorg met een betere bedrijfsvoering, goede communicatie, snellere resultaten en kostenbeperking tot gevolg.

Enmico2